Arrangementer og frivilligt arbejde

Kom og vær med til vores arrangementer på gården

  • Den 30. April afholder vi intro til vores grøntsags abonnementsordning, hvor vi også går en tur rundt i haven. Det er kl. 15-16 og alle er velkommen.
  • Den 25. september kl. 11 – 13 kan du komme og være med til åben have, med rundvisning for alle. Rundvisningen er kl. 12.

Du tilmelder dig arrangementerne via kontakt@hjortespringgaard.dk

Nærmere information fremsendes ved tilmelding.

Grupper

Er du en gruppe, institution, skole, kommune eller virksomhed, er det også muligt at komme på en gruppe-rundvisning eller på et mini kursus om skovhaver eller dyrkning af grøntsager, efter aftale. Vi kan sammen planlægge et individuelt arrangement, som passer til lige netop jer.
For mere information og aftale kontakt os på

Er du abonnent afholder vi rundvisning den 18. juni samt den 11. sep.

Yderligere information følger ved tilmelding til vores abonnementsordning.

Rundvisning i spiselig paracelhushave

Kom med på en rundvisning i Mettes parcelhushave, hvor der dyrkes masser af spiselige planter. Haven er en almindelig parcelhushave på 1200 kvm, her er græs, trampolin og plads til leg, men også skovhavebede med frugttræer, bærbuske og flerårige grøntsager. 

De flerårige grøntsager giver friske grønne blade fra det tidlige forår til langt ind i efteråret, enkelte endda gennem vinteren. I løbet af sommeren og ind i efteråret høstes mange og forskellige bær. I haven er en lille frugtlund under etablering, som samtidig fungerer som hønsegård. Her er blomster og insektliv. I køkkenhaven dyrkes enårige grøntsager i sommerhalvåret. Haven er designet efter permakultur principper og under rundvisning kommer vi ind på en række praktiske eksempler.

  • Søndag den 21. August. kl. 10-11.30

Pris 150 kr pr person . Arrangementet gennemføres kun hvis der er minimum 8 tilmeldte.

Du tilmelder dig via mail: kontakt@hjortespringgaard.dk

Bemærk at rundvisningen finder sted i Værløse og ikke på Hjortespringgård. Nærmere information fremsendes ved tilmelding.


Frivillig i haven

Er du nysgerrig på dyrkning af grønsager eller drømmer du selv om at starte din eget lille jordbrug, kan du blive frivillig hos os. Vi har løbende brug for flere hænder både i korte og længere perioder fra april – november.

Skriv en mail til os kontakt@hjortespringgaard.dk og fortæl lidt om dig selv.
Vi vender tilbage til dig med et evt forløb.