Møder & arrangementer

Har I som virksomhed behov for at komme ud af jeres vante rammer og tilbringe en dag i naturen, så tilbyder vi mødefaciliteter i vores smukke landlige omgivelser på Hjortespringgård, hvor vi dyrker grøntsager, frugt og bær.

Vores delvist åbne lade fungerer som et udendørs overdækket mødelokale og byder på en helt særlig stemning med udsigt over grøntsagshave, frugtplantage og skovhave, samt en hyggelig bålplads og græssende dyr på marken.

Rummet fungerer godt til alt fra 10 til 30 personer, som skal afholde møde. Der er god plads og rig mulighed for at bruge omgivelserne til walk n’ talk – både på gården samt i de nærliggende grønne områder med skov og mose.

Rummet kan danne ramme om mange typer arrangementer. Der er mulighed for alt fra halv- og heldagsmøder til workshops og teambuilding. Der er mulighed for opsætning af whiteboard og ophæng af plancher, flip-overs m.v. Der er fine toilet- og køkkenfaciliteter.

Vi tilbyder forskellige mødepakker med forplejning bla. med friskhøstet grønt fra vores grøntsagshave og skovhave.

Læs mere om vores mødepakker Her (link til PDF)

Kontakt os, så vi kan sammen finde en god løsning for jeres arrangement.

kontakt@hjortespringgaard.dk


Rundvisning, undervisning og workshops i haven

Vi tilbyder rundvisning, undervisning og workshops i vores grøntsagshave og skovhave.
Vi fortæller om lokal bæredygtig fødevareproduktion og om hvordan vi arbejder med metoder inden for permakultur
og regenerativ dyrkning, så vi kan passe bedst på jord, biodiversitet og klima.

Kontakt os endelig hvis I er en gruppe som er interesseret i at komme på besøg, så finder vi sammen et program der passer jer.

kontakt@hjortespringgaard.dk